Onze zalen

 

Sporthallen

De sporthallen van ’t Cromwiel bieden al jaren onderdak aan een groot aantal sportverenigingen. Er is een compleet ingerichte sporthal aanwezig welke door middel van schermen eventueel in twee delen kan worden opgesplitst. Er is ook een kleinere sporthal aanwezig.  

Beide zalen zijn voorzien van diverse sportattributen en lenen zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten; van zaalvoetbal en volleybal tot tennis en badminton.

 

Theaterzaal

Daarnaast is er een volwaardige theaterzaal aanwezig waar tot op heden vele theater- en muziekvoorstellingen hebben plaatsgevonden. De theaterzaal heeft de beschikking over professionele licht- en geluidsapparatuur en een groot projectiescherm. Deze zaal biedt daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor (besloten) feesten en grote vergaderingen.

 

 

Vergaderzalen

De vergaderzalen lenen zicht perfect voor teambesprekingen, vergaderingen, lezingen en trainingen. Afhankelijk van de specifieke wensen kunnen diverse tafelopstellingen worden klaargezet. Het behoort tot de mogelijkheden om een beamer met geluidsinstallatie bij de zaal te reserveren.

 

Multifunctionele zalen

’t Cromwiel beschikt daarnaast over diverse multifunctionele, sfeervolle zalen welke uiterst geschikt zijn voor de meest uiteenlopende dagbestedingen en bijeenkomsten. Zo lenen de muziekzalen zich perfect voor o.a. jazzballet en worden er in de bewegingsruimtes verschillende sporten beoefend, denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga en pilates.

 

 In combinatie met het gebruik van audiovisuele apparatuur zijn deze zalen ideaal om optimaal met groepen te werken.Zaal huren

Een van bovengenoemde zalen huren voor jouw (sport)vereniging? Ontmoetingscentrum 't Cromwiel biedt uiteenlopende mogelijkheden!
Vele verenigingen waren je voor. Wij kijk graag samen met jou op welke manier wij jouw (sport)activiteiten het beste kunnen ondersteunen.