Onze zalen

Sporthallen

De sporthallen van ’t Cromwiel bieden al jaren onderdak aan een groot aantal sportverenigingen. Er is een compleet ingerichte sporthal aanwezig welke door middel van schermen eventueel in twee delen kan worden opgesplitst. Daarnaast is er nog een kleinere sporthal aanwezig.

Beide zalen zijn voorzien van diverse sportattributen en lenen zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten; van zaalvoetbal en volleybal tot tennis en badminton.

Theaterzaal

Daarnaast is er een volwaardige theaterzaal aanwezig waar tot op heden vele theater- en muziekvoorstellingen hebben plaatsgevonden. De theaterzaal heeft de beschikking over professionele licht- en geluidsapparatuur en een groot projectiescherm van tien meter. Deze zaal biedt daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor (besloten) feesten en grote vergaderingen.

Vergaderzalen

De vergaderzalen lenen zicht perfect voor teambesprekingen, vergaderingen, lezingen en trainingen. Afhankelijk van de specifieke wensen kunnen diverse tafelopstellingen worden klaargezet. Het behoort tot de mogelijkheden om een beamer met geluidsinstallatie bij de zaal te reserveren.

Multifunctionele zalen

’t Cromwiel beschikt over diverse multifunctionele, sfeervolle zalen welke uiterst geschikt zijn voor zakelijke-, feestelijke- en privébijeenkomsten. In combinatie met het gebruik van audiovisuele apparatuur zijn deze zalen ideaal om optimaal met groepen te werken.

Zaal huren?

Een van bovengenoemde zalen huren, particulier of voor jouw (sport)vereniging of bedrijf? Velen waren je voor! Wij kijken graag samen met jou op welke manier wij jouw (sport)activiteiten het beste kunnen ondersteunen.

Wil je meer informatie of wil je graag een vrijblijvende afspraak met ons maken? Bel 0167 56 00 95 of stuur een mail naar info@cromwiel.nl.

Direct reserveren kan door te klikken op onderstaande knop.

Agenda

De agenda is momenteel leeg