Agenda

De volgende evenementen staan momenteel gepland:


Stone Mountains Cup

04-11-2018

 

260 vierkante meter dansvloer, een internationaal jury panel en de beste muziek zorgen gegarandeerd voor een topavond. Pak deze kans voor de gezelligste en sfeervolste wedstrijd van het najaar, verzorgd door Dansschool Brouwers Gast!

H!t the 90's & Zero's

19-01-2019

 

Op 19 januari vindt een muziekevenement plaats voor iedereen die de jaren 90/00 een avond wil herbeleven. Ga terug in de tijd en voel je

"Forever Young"!


Q-Music Foute Party

17-11-2018

 

De enige echte Q-Music The Party FOUT komt naar ’t Cromwiel! Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn. Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen met twee Q-Music (radio) dj’s!

Open dag Kunstcentrum

23-03-2019

 

Het Kunstcentrum Steenbergen stelt zich ten doel om iedereen de mogelijkheid te bieden zich creatief te ontwikkelen en het middelpunt te zijn van kunstzinnige activiteiten in de gemeente Steenbergen. Op 23 maart vindt de open dag plaats!


Concert Volharding

08-12-2018

 

Muziekvereniging Volharding repeteert wekelijks voor de vele concerten die zij houden. Eenmaal per jaar wordt het jaarconcert georganiseerd, welke na vele jaren een groot begrip is geworden in de gemeente Steenbergen!

Steenbergen Live

24-05-2019

 

Steenbergen Live is een groots en gezellig festival met onder andere muziekgenres als rock, volkszangers, dj's en urban muziek en biedt daarmee voor ieder wat wils.